0 item(s)

You have no items in your shopping cart.

Contoh: Asam Pedas atau Damya Hanna.

Product was successfully added to your shopping cart.

Selamat Malam Tan Sri

Be the first to review this product

Quick Overview

Jangan pergi maski kebencian sudah datang

ISBN: 978-983-124-022-9
HALAMAN : 448
PENULIS: SRI DIAH
Previous

Regular Price: RM 28.00

Special Price RM 23.80

Availability: In stock

15% OFF Diskaun
Previous

Regular Price: RM 28.00

Special Price RM 17.0039% Diskaun

Details

Tan Sri Rahman Shah mengurus bisnesnya seperti tiada hari esok; siang malam memikirkan untung rugi. Ditakdirkan tersiar satu rencana dalam majalah menjadikan hidupnya huru-hara. Hal kahwin dua bukan perkara main-main. Wartawan itu dicari! Puan Sri Rosnita boleh terima hakikat bermadu asalkan semua pihak saling menghormati, jangan sampai memperlekeh kewujudannya sebagai isteri pertama. Dia izinkan tetapi bersyarat. Betul suaminya berkongsi cinta. Itu hak suami dan bahagia seorang lelaki yang kaya bergaya.

Dia adil bab rumah banglo, keperluan harian, duit belanja, percutian dan semua lengkap. Cuma satu sahaja dia tidak adil - bab populariti. Dengan pendedahan dalam majalah itu, Puan Sri Rosnita seperti bunga layu, yang tidak lagi wangi. Bekas ratu cantik, Netty Karmila tiba-tiba buat masalah. Dulu memang dia perempuan glamor, selalu diekori, muka terpamer di majalah. akhbar, televisyen dan media sosial. Namun selepas berkahwin, dia patut sedar diri. Populariti jangan melebihi suami.

Sebagai wartawan, Hanim Hanani seperti kupu-kupu, terbang ke sana sini sebebasnya. Dia ligat hinggap di mana sahaja ada peluang. Dunia muda dan masa senggang mengelilinginya, tidak ubah seperti maharani dipuja-puji. Apabila semuanya terjebak - Netty Karmila, Puan Sri Rosenita dan Hanim Hanni - memang terjadi logik yang tidak masuk akal. Namun bukan semua perempuan tiada harga diri. Maruah mereka terpelihara demi lelaki matang berkarisma bernama Tan Sri Rahman Shah.

Saiful Azam hendak diletak di mana? Tahap ego Tan Sri Rahman Shah sebagai ahli perniagaan sukses dan anak bujangnya itu naik mendadak ketika masing-masing sibuk berjual beli kejujuran, makna cinta, hormat dan tanggungjawab terhadap Hanim Hanani yang sama-sama mereka kasihi. Hanim merindui semua yang manis, yang cantik, yang manja dan yang wangi. Dia mahu lari, pergi jauh tapi gagal. Kakinya dirantai oleh Tan Sri Rahman Shah dan anak lelakinya, Saiful Azam. Serentak. Betullah Kuala Lumpur ini sadis, namun tetap ada manisnya.

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

  1. Be the first to review this product

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Novel ini merupakan inspirasi dari Portal Ilham. Baca dan berikan komen anda di sini.
Dapatkan Promosi Terkini

Jom jenguk kami!
Kumpulan Media Karangkraf, 

Lot 1, Jalan Renggam 15/5,
Off Persiaran Selangor,
Seksyen 15, 40200 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

03-5101 7480

[email protected]

WhatsApp Kami!

Tiada perbankan online? Jangan risau! Whatsapp kami untuk pembelian secara mudah!

Isnin - Jumaat

9.00pg - 5.00ptg

019-229 7227

Copyright Kumpulan Media Karangkraf. All Right Reserved.