Mengenai Kumpulan Media Karangkraf

Apa itu Karangkraf? Karangkraf atau nama eksekutifnya Kumpulan Media Karangkraf Sdn Bhd sudah memulakan perniagaan sejak tahun 1987 lagi. Pengasasnya, Dato' (Dr.) Hussamuddin Haji Yaacob pernah berkata, dia mempunyai impian yang besar dalam hidupnya iaitu ingin mengolah kertas putih menjadi ‘emas’.

Majalah sulung terbitan Karangkraf adalah Mingguan Kanak-Kanak, disusuli tabloid mingguan Bacaria, Watan, Media Hiburan, Seri Dewi & Keluarga, Remaja, Nona dan berbagai-bagai lagi jenama majalah yang masih bertahan sehingga ke hari ini. Tidak terhenti di situ, Karangkraf mengorak langkah berani di dalam dunia penerbitan dengan menerbitkan Sinar Harian, satu-satunya akhbar 100% telus dan tulus.

Hari ini, Karangkraf adalah penerbit majalah, novel, surat khabar & buku terbesar di Malaysia dengan berpuluh-puluh tajuk di bawahnya. Sepanjang 30 tahun penglibatan di dalam industri penerbitan, Karangkraf terus berkembang dan berkembang maju menerusi jumlah jualan dan iklan yang sangat menakjubkan!

Mengenai Karangkraf Mall

Karangkraf Mall adalah 'virtual bookstore' yang menawarkan belian secara 'online' bagi novel, buku, majalah & langganan untuk semua produk Kumpulan Media Karangkraf, Alaf21, Buku Prima serta Karya Bestari.

Kami menawarkan diskaun dan promosi tanpa henti, 24 jam sehari dan 365 hari setahun untuk pelanggan-pelanggan yang mahu menikmati buku, novel, majalah & Al-Quran terbaik di antara yang terbaik, terkini & terlaris ada di pasaran!

Layari https://www.karangkrafmall.com/ untuk pembelian secara online atau mesej kami menerusi nombor 019-229 7227 untuk membuat tempahan melalui Whatsapp.

Selain daripada online store, Karangkraf Mall juga mempunyai outlet atau ‘kedai buku’ sendiri yang terletak di Lot No. 25, Premis No. 1, Jalan Renggam 15/5, Off Persiaran Selangor, Seksyen 15, 40200 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan.

Alamat kami

Karangkraf Mall Sdn. Bhd.
No. 1, Jalan Renggam 15/5,
Off Persiaran Selangor,
Seksyen 15, 40200 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan. 

Telefon  : 03-5101 7480
Emel  : [email protected]
Laman web : www.karangkraf.com