Sale

Projek Seram - Kolej

Rating:
60% of 100

SUMPAHAN


FAZRIN FAUZI
Satu sumpahan telah termeterai berpunca daripada keegoan manusia yang mengakibatkan pembinaan Kolej Teknologi Naka tidak dapat disiapkan sepenuhnya. Zamani merupakan penyelia tapak yang terpaksa mengambil alih tugas di kawasan pembinaan kolej itu yang hampir enam bulan terbengkalai. Namun, segalanya bertukar ngeri sebaik sahaja Zamani bertemu dengan roh yang ingin membalas dendam. Satu per satu rahsia dibongkar Zamani hingga membuatkan satu nyawa terancam. Mampukah anak muda itu mematikan sumpahan itu? Adakah pembinaan kolej itu siap dibina?

Kerana ego seorang manusia, nyawa seseorang menjadi mangsa!

TIGA

ZYRA SAFIYA
Apabila Tis mengikut kekasihnya yang mahu berseronok mencari hantu, dia tidak menyangka apa yang mereka cari di luar membongkarkan rahsia berdekad lamanya di kolej mereka. Gangguan dan jelmaan kian mengulit kehidupan mereka. Buruan telah bermula. Pemujaan syaitan dilakukan demi kuasa. Dan demi kuasa, manusia sanggup membunuh. Satu manusia. Tiga darah.

Darah sama merah. Hati lain-lain!

ROH

JESSY MOJURU

Serakah manusia membuat roh mereka hidup sekian lama. Dalam sisi gelap ini, jiwa dan roh mereka tenat, azab menanggung beban dendam. Seseorang harus dikorbankan sebagai bayaran terhadap kezaliman dan penindasan yang telah disengajakan. Lantas diheret ke dunia kelam ini untuk merungkai jenayah silam.

Kau milikku setelah kau cabut nyawaku!

Out of stock
Only 0 left
SKU
978-967-446-330-4
Now Only RM 23.80 Regular Price RM 28.00
More Information
Publisher Buku Prima
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Free Shipping

Free Shipping

For order above RM150
(Peninsular Malaysia only)

Worldwide Shipping

Worldwide Shipping

Order with us with reasonable postage charge

VIP Card

VIP Card

Be our VIP member to get 20% off