Sale

Semoga Molek - Rahman Shaari

 
SINOPSIS
Arjini meninggalkan kampung halaman untuk mencari ilmu setelah kecewa melihat bapanya melayani ibunya dengan kasar sekali. Di kota, dia mempercayai gurunya, Azizul tetapi kepercayaan itu hanya untuk peringkat awal.

Lama-kelamaan dia tahu siapa sebenar lelaki itu. Nampak sahaja berilmu, tetapi tidak memegang amanah. Malah, dia berusaha mencari kesempatan terhadap pelajar-pelajarnya. Arjini dapat mengharungi kehidupan di kota walaupun terlalu banyak dugaan. Kakak angkatnya, Norhaidah menjaganya dengan baik. Namun, Norhaidah sendiri sudahpun terperangkap dengan pujuk rayu Azizul dan kawannya, Zahrain. tambahan lagi, wanita itu menderita kerana adik kandungnya menjadi mangsa kebuasan lelaki yang tidak bertanggungjawab.

Arjini berjaya mempertahankan prinsip kesuciannya. Dia juga berjaya mengajar lelaki yang cuba melakukan tindakan durjana terhadapnya. Namun, adakah jalan yang dipilih Arjini itu baik untuknya? Dan, dapatkah Arjini menerima cinta seseorang ketika dirinya berkali-kali digoda dan diganggu insan bernama lelaki kasanova? Hidup mesti diteruskan. Arjini perlu memilih teman sejati selain memilih jalan hidup yang sempurna
In stock
SKU
978-983-124-819-5
Now Only RM 11.05 Regular Price RM 13.00
Halaman: ~224
More Information
Publisher Alaf 21
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Free Shipping

Free Shipping

For order above RM150
(Peninsular Malaysia only)

Worldwide Shipping

Worldwide Shipping

Order with us with reasonable postage charge

VIP Card

VIP Card

Be our VIP member to get 20% off