Sale

Projek Seram - Bas

Hidup Sidek mula berubah selepas pulang dari Batu 20. Dia mula diganggu jelmaan yang mahukan habuan manakala Pian pula semakin jelik tingkah lakunya. Pian semakin galak mendekati isteri Sidek sehinggakan menimbulkan rasa cemburu. Sidek semakin tertekan apabila ada yang menghuni basnya dan menyerupai dirinya untuk mendapatkan habuan.

“Hadirku pabila diseru.” / BATU 20

Kejadian orang hilang semakin menjadi-jadi. Enam orang termasuk yang dijumpai semula dalam keadaan koma menjadi mangsa. Salah seorang daripada mereka ialah Fakhir. Fadlan yang berasa bersalah cuba mencari adiknya dengan cara sendiri. Penyiasatannya membawa kepada sesuatu yang mengejutkan yang berkaitan dengan kemunculan sebuah ekspres dan kejadian 20 tahun lalu.

Silap niat di hati, sesat destinasi. / HAJAT

Habis sahaja bulan Ramadan, makhluk-makhluk halus yang kelaparan keluar mencari mangsa. Setiap tahun, sepuluh orang akan dihantar untuk menjadi santapan kepada makhluk itu sebagai korban. Pada hari raya kali ini, Kauthar adalah antara 10 orang yang dihantar sebagai hidangan malam raya. Ritual yang telah dimulakan sejak ribuan tahun.

Bila mereka lapar, dunia akan tunggang terbalik. / KEBULUR

In stock
SKU
978-967-498-058-0
Now Only RM 23.80 Regular Price RM 28.00
PENULIS: AFFIEYZA ISAHAK, FITRI HUSIN, HELMI EFFENDY HALAMAN: 344
More Information
Publisher Buku Prima
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

No Related Posts

Free Shipping

Free Shipping

For order above RM150
(Peninsular Malaysia only)

Worldwide Shipping

Worldwide Shipping

Order with us with reasonable postage charge

VIP Card

VIP Card

Be our VIP member to get 20% off