Tomkraf: Makanan Kucing Perisa Ayam

Memperkenalkan TOMKRAF jenama makanan kucing 100% buatan Malaysia.
Satu satunya produk makanan kucing yang dikeluarkan oleh Kumpulan Karangkraf yang merupakan jenama isi rumah yang dipercayai di Malaysia selama 42 tahun.

Produk Tomkraf telah diuji di makmal dan telah mendapat kelulusan dan ianya terbukti selamat untk si comel anda. Sangat sesuai buat anda yang mahukan makanan kucing premium pada harga yang sangat berpatutan tanpa menjejaskan keperluan nutrisi dan kesihatan lengkap buat si bulus anda.

Bahan-bahan dipilih dengan cukup teliti demi memastikan kesegaran dan kualiti sentiasa terjamin.

In stock
SKU
95510800098018
RM 16.00

Info produk:
Produk: Makanan kucing jenis kering
Perisa: Ayam
Pack Saiz: 1.1kg
Umur: Sesuai untuk 1+ tahun

Kelebihan produk:

1- Kandungan Protein yang optimum iaitu 31.5%
Protein adalah salah satu nutrien penting yang diperlukan oleh kucing. Oleh sebab itu, makanan kucing mestilah mempunyai kandungan protein yang tinggi berbanding nutrisi yang lain.

2- Tiada pewarna tiruan
Tomkraf merupakan makanan kering kucing yang tidak menggunakan pewarna tiruan yang boleh merosakkan sistem pencernaan si manja.

3- 12% Lemak
Tomkraf mengandungi 12%lemak. Lemak dalam makanan kucing diperlukan sebagai sumber tenaga dan dapat membantu kucing menjaga suhu tubuh.

4- Tanpa Garam Tambahan
Tiada garam tambahan didalam kandungan makanan kering kucing Tomkraf. Walaupun garam dapat berfungsisebagai pengawet untuk mengekalkan kesegaran, tetapi ianya dapat mendatangkan kesan seperti kehausan yang melampau, tekanan darah tinggi dan kesukaran membuang air kencing atau kencing berdarah

5- Nutrisi Seimbang Yang Terbaik Untuk Kehidupan Yang Sihat
Pemakanan yang sihat dapat bertindak sebagai satu langkah pencegahan selain daripada dapat menjimatkan perbelanjaan dalam menangani sebarang penyakit dan komplikasi.

6- Menguatkan Sistem Imun
Tomkraf juga bermanfaat dalam meningkatkan lagi sistem imun si comel anda.

7- Membantu Mengekalkan Sistem Urin Yang Sihat
Memberi kucing anda pemakanan yang berkualiti dan bersesuaian dengan kesihatan saluran kencing adalah merupakan satu cara yang penting untuk meningkatkan keselesaan dan kesihatan jangka panjang

Bahan-bahan:
Chicken meal, chicken oil, ground yellow corn, poultry by product meal, corns gluten meal, rice bran, whole wheat flour, natural chicken flavor, lecithin, dry whey, brewers dried yeast, vitamin A, soybean meal, vitamin D3 supplement, vitamin E supplement, calcium carbonate salt, Vitamin E2 supplement menadione sodium bisulfite complex (vitamin K activity), lysine, mineral, taurine, zinc, sulfate

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

No Related Posts

Free Shipping

Free Shipping

For order above RM150
(Peninsular Malaysia only)

Worldwide Shipping

Worldwide Shipping

Order with us with reasonable postage charge

VIP Card

VIP Card

Be our VIP member to get 20% off