Sale

Kuasai Perniagaan Internet Siri 2

KEISTIMEWAAN KUASAI PERNIAGAAN INTERNET SIRI 2


- Buku pertama & keduanya bersama GBK best-seller dan menjadi teks rujukan utama pelajar Politeknik di Malaysia.- Bekerjasama & mendapat sokongan penuh daripada MDEC – Malaysian Digital Economy Corporation Sdn Bhd iaitu sebuah agensi di bawah Kementerian Komunikasi dan Multimedia Malaysia.

- Sekarang musim orang berniaga, tapi ramai yang buat atas dasar ikut-ikutan. Bukan berasaskan ilmu perniagaan yang dipelajari. Orang sekarang berniaga sebagai pendapatan sampingan kerana menganggap bisnes lubuk duit, tetapi ramai yang tak tahu cara menguruskan bisnes dan kewangan:


o Mengajar A to Z ilmu perniagaan internet secara teori yang harus dipraktikkan in real life, bukan berdasarkan pengalaman semata-mata.

o Membimbing usahawan & bakal usahawan yang kurang @ tiada pengetahuan mendalam dalam asas-asas bisnes

online daripada asas mengenali medium media sosial sehinggalah kepada cara mengurus dan mengekalkan bisnes supaya sentiasa reliable dan konsisten.o Belajar apa lagi yang boleh dilakukan dalam FB, Instagram selain mempromosi produk/servis. Apa lagi servis & kaedah tersembunyi yang ada dalam FB yang rata-ratanya ramai usahawan baru tak tahu.

o Membongkar teknik-teknik & tip pemasaran online.o Mengajar cara memilih gambar-gambar produk & cara ‘placement’ yang tepat dan berkesan dalam media sosial.

o Do’s & Dont’s dalam bisnes online.

Out of stock
Only 0 left
SKU
978-967-86-0777-3
Now Only RM 25.42 Regular Price RM 29.90
More Information
Publisher Alaf 21
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

No Related Posts

Free Shipping

Free Shipping

For order above RM150
(Peninsular Malaysia only)

Worldwide Shipping

Worldwide Shipping

Order with us with reasonable postage charge

VIP Card

VIP Card

Be our VIP member to get 20% off