Sale

Kokang (Thriller) - Zaifuzaman Ahmad

Sebuah platun yang diketuai oleh Leftenan Zarul telah diarahkan untuk menyelesaikan satu operasi sulit dan penting. Mereka dikehendaki mengesan dan seterusnya menghapuskan ketua-ketua lanun dan pengganas yang dikatakan akan mengadakan satu pertemuan sulit. Pertemuan itu bakal diadakan disebuah pulau yang agak terpencil.
Malang tidak berbau apabila secara tiba-tiba seorang demi seorang anggota platun didapati hilang tanpa dapat dikesan. Ini menyebabkan tugasan yang dipikuloleh Leftenan Zarul menjadi bertambah rumit dan sukar.
Tanpa Leftenan Zarul dan anak buahnya ketahui bahawa ada sesuatu yang sedang menunggu dan bakal membaham kesemua mereka. Diwaktu yang sama Leftenan Zarul merasakan dipulau itu ada sesuatu yang tidak kena. Kemunculan doktor Ridzuan ditengah rimba belantara itu juga menjadikan Leftenan Zarul semakin keliru. Kenapa lelaki itu berada ditengah perut hutan yang tiada pennghuni?
Dapatkah Leftenan Zarul dan anggota platunnya yang lain menjayakan operasi mereka? Apakah pula yang sedang menunggu dan membiak ditengah belantara hijau itu? Yang lebih penting dapatkan mereka melepaskan diri dari pulau tersebut?
 
 
In stock
SKU
978-967-498-052-8
Now Only RM 22.10 Regular Price RM 26.00

JUDUL: KOKANG

PENULIS: ZAIFUZAMAN AHMAD

HALAMAN: 424
 
 
More Information
Publisher Buku Prima
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

No Related Posts

Free Shipping

Free Shipping

For order above RM150
(Peninsular Malaysia only)

Worldwide Shipping

Worldwide Shipping

Order with us with reasonable postage charge

VIP Card

VIP Card

Be our VIP member to get 20% off