0 item(s)

You have no items in your shopping cart.

Contoh: Asam Pedas atau Damya Hanna.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kem

Be the first to review this product

Quick Overview

Buku ini akan terbit!! Jadilah orang pertama memilikinya hari ini!
Anda kini boleh membuat pembayaran awal untuk booking buku/ novel favourite anda. Tawaran diskaun 20% untuk pre-order. Kami akan membuat pengeposan apabila ianya terbit dipasaran.

PERHATIAN!
Buku PRE ORDER bermaksud buku akan/masih dalam proses pencetakan. Pembelian buku-buku PRE ORDER anda akan diposkan sesudah selesai dicetak dalam masa 2-4 minggu(akan diberitahu kelak). Kami syorkan anda mengasingkan pembelian PRE ORDER dengan pembelian buku stok sedia ada agar dapat mempercepatkan proses penghantaran buku-buku pesanan yang sudah ada di pasaran. Harap maklum.
Previous

Regular Price: RM 23.00

Special Price RM 19.55

Availability: In stock

15% OFF Diskaun
Previous


Details

Kehilangan adiknya, Bahiyah memaksa Azim bergegas ke sebuah kampung di tepi laut. Azim, Ijam dan Ainuha cuba menjejaki Bahiyah. Namun, pencarian itu membawa mereka bertiga ke sebuah kem tahanan perang dunia ke-2 di atas sebuah bukit. Di situ, mereka berhadapan dengan pelbagai rintangan dan halangan daripada puaka yang mengawal tempat itu. Apakah punca tempat itu berpuaka? Mampukah mereka berempat keluar dengan selamat?
Mereka masih mengawal tempat itu…/ KISAH LATIFAH

Disebabkan pelanggan kurang pada malam Jumaat itu membuatkan Zamri berkesempatan berbual dengan Hanafi dan Azhar. Kisah yang dibualkan adalah kisah-kisah seram yang pernah berlaku di dalam kawasan kem tentera dan sekitarnya. Pelbagai kisah yang ditimbulkan termasuklah kisah sundel bolong, pocong, dan lelaki misteri berkepala anjing. Malah, pada malam itu juga, Zamri mengalami sesuatu yang menakutkan. Benarkah apabila diseru ianya akan muncul di depan mata?
Bukan dalam hutan aje, dalam kem pun banyak... /KISAH SERAM MALAM JUMAAT

Empat rakan baik, Zayeed, Afy, Ryan dan Vijay tidak menyangka bahawa tugas mereka di KEM RAHSIA mengalami suatu tragedi berdarah sehingga membawa impak yang besar dalam hidup mereka. Disebabkan kesilapan tanpa disengajakan mengambil barang yang bukan miliknya serta mengganggu ketenteraman si penunggu hutan, Vijay telah dirasuki roh pahlawan Melayu lama yang telah bersumpah akan mengakhiri dendamnya walau dengan apa cara sekalipun. Akibatnya, banyak perubahan yang berlaku pada diri Vijay. Malah, sanggup membunuh rakannya sendiri yang dikaburi mata syaitan.
Ganggu ketenanganku, petakalah hidupmu!.../KEM RAHSIA

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

  1. Be the first to review this product

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Novel ini merupakan inspirasi dari Portal Ilham. Baca dan berikan komen anda di sini.
Dapatkan Promosi Terkini

Jom jenguk kami!
Kumpulan Media Karangkraf, 

Lot 1, Jalan Renggam 15/5,
Off Persiaran Selangor,
Seksyen 15, 40200 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

03-5101 7480

[email protected]

WhatsApp Kami!

Tiada perbankan online? Jangan risau! Whatsapp kami untuk pembelian secara mudah!

Isnin - Jumaat

9.00pg - 5.00ptg

019-229 7227

Copyright Kumpulan Media Karangkraf. All Right Reserved.