0 item(s)

You have no items in your shopping cart.

Contoh: Asam Pedas atau Damya Hanna.

Product was successfully added to your shopping cart.

Cik Blogger

Be the first to review this product

Quick Overview

Kenapa awak tak balas surat saya? Saya betul-betul tak faham. Mahal sangat ke tulisan awak? - Green Lantern


Regular Price: RM 15.00

Special Price RM 5.00

Availability: Out of stock

Details

Kenapa awak tak balas surat saya? Saya betul-betul tak faham. Mahal sangat ke tulisan awak? - Green Lantern

"Saya ingat nak kenakan dia lagi. Awak ada idea tak macam mana saya nak jatuhkan dia?" - Najla

"Rasa macam tak percaya. Blog aku baru berumur dua tahun, tapi dah dapat anugerah. Kalau blog aku tu dah meletup, maknanya aku pun meletup samalah. Wah, seronoknya!" - Syafiah Adilah

Hebat sangatkah blog Syafiah Adilah sehinggakan dia begitu seronok dan teruja? Mengapa pula Najla bersungguh-sungguh hendak kenakan Syafiah Adilah? Dan siapa sebenarnya Green Lantern? Bolehkah Syafiah Adilah mempertahankan populariti blognya?

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

  1. Be the first to review this product

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Novel ini merupakan inspirasi dari Portal Ilham. Baca dan berikan komen anda di sini.
Dapatkan Promosi Terkini

Jom jenguk kami!
Kumpulan Media Karangkraf, 

Lot 1, Jalan Renggam 15/5,
Off Persiaran Selangor,
Seksyen 15, 40200 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

03-5101 7480

[email protected]

WhatsApp Kami!

Tiada perbankan online? Jangan risau! Whatsapp kami untuk pembelian secara mudah!

Isnin - Jumaat

9.00pg - 5.00ptg

019-229 7227

Copyright Kumpulan Media Karangkraf. All Right Reserved.