Al-Quran Al-Karim Al-Haramain B5 (BULK)

Al-Quran Al-Haramain bersaiz B5 menampilkan keistimewaan khat atau tulisan yang besar dan selesa untuk dibaca dengan tajwid berwarna.

Al-Quran Tafsir ini membahaskan secara sistematik mengikut 7 tema iaitu ibadah, muamalat, akidah, sirah nabawi, kisah Nabi & Rasul, Asmaul Husna mahupun terapi Qurani.

Bersumberkan rujukan sahih daripada metod penafsiran para ulama' yang mempunyai jalan riwayat kepada Rasulullah SAW dan para sahabat (bil ma'sur).

Diharapkan dapat menjadi penyelesaian tepat dalam membentuk latar belakang pemahaman seseorang terhadap al-Quran. Turut disertakan dengan indeks bertema yang memudahkan untuk merujuk pada ayat berkaitan.

Al-Quran Tafsir ini diluluskan oleh Kementerian Dalam Negeri (KDN) Malaysia.

In stock
SKU
978-967-865-706-8A
RM 55.00
  • Buy 20 for RM 44.00 each and save 20%
  • Buy 60 for RM 41.25 each and save 25%
  • Buy 100 for RM 39.60 each and save 28%
  • Buy 150 for RM 38.50 each and save 30%

Didatangkan dalam 4 warna, al-Quran al-Karim ini sistematik mengikut tema, daripada sumber yang sahih merujuk metode penafsira para ulama' yang mempunyai jalan riwayat kepada Rasulullah SAW dan para sahabat (bil ma'sur).

Diharapkan menjadi solusi terbaik memahami tata cara ibadah, muamalat, akidah, sirah nabawi, kisah Nabi & Rasul, Asmaul Husna mahupun terapi Qurani. Lebih istimewa, mushaf ini dilengkapi panduan ilmu tajwid berwarna penuh.

Mushaf Resam Uthmani terjemahan bahasa Melayu secara sistematik ini pilhan terbaik dijadikan panduan hidup.

More Information
Publisher Karya Bestari
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account